вторник, 2 юли 2013 г.

Климатик без външно тяло “2.0” 10 HP innova уникално тънък само 17 см

До момента всеки е запознат с традиционните Сплит  системи за климатиция ,
Термо Авангард разчупи концепцията за грозните външни тела по фасадите на сградите като ви  предтавя  климатик без външно тяло “2.0” 10 HP innova



Имащ нужда от две дупки Ф 162 mm .За който се намират боркорони за ръчни инструменти , няма нужда от професионални установки и станоци.
Външни решетки с фунция за затваряне , като се  има предвид че  по-голямата част на годината продуктът не е в експлоатация, автоматичната решетка  може да не позволи  твърде бързо  разсейване  на топлина  през зимата  и нахлуване на  горещ въздух или замърсена вода, прах, частици, малки насекоми през лятото.Фунцията е автоматична решетките се отварят когато климатикът работи и затварят когато е изключен.

 По-добър вътрешен комфорт, по-малко поддръжка, още по-малко видими от външната страна.
Със своята намалена дебелина“2.0” 10 HP innova: само 165 мм,  е абсолютно по-тънък и по-малко обемист в сравнение с другите продукти от тази  категория.


Естетическо въздействие е минимално , както отвън, така и отвътре!
Оптимизирана мощност: по-малко потребление, минимален шум.

 Гамата се състои от два модела,  с топлинна мощност   1.65 kw  и 2.30 kw, работещи в реверсивен режим охлаждане и отопление,



Шум: благодарение на правилно проектиране , интериорно оформление и умно използване на звукопоглъщащи материали, INNOVA чувствително и значително намалява нивото на шума от 2,0:


Лесна инсталация: 2.0 може да се инсталира на всякаде на  стената в горната или долната част.

 Всичко, което  необходимо за да инсталирате е ( шаблон, монтажна стойка,Въздуховоди за дупки, външни решетки), с изключение на очевидното пробивната машина ,  се съдържа в опаковката.

Безжично дистанционно и контролен панел на  самото устройство: освен от дистанционното управление, на контролния панел на устройството ви позволява да настроите всяка функция.

Много полезна функция "LOCK", който след като зададете параметрите за  работа, заключва клавиатурата, не им позволява да се променят.




















Няма коментари:

Публикуване на коментар